Alte filme asiatice

5 thoughts on “Alte filme asiatice

  1. Nu va puteti imagina cu cat drag va spun ” multumesc din toata inima ” … MI-ati facut un dar , un mare cadou de suflet cu filmul “Under the Sicily Sun ” Multumesc cu mult respect si adanca emotie , celor ce-au tradus acest minunat film . Da , mi-am retrait tineretea , viata … am avut un sot cum nu am mai auzit , ori vazut si la altcineva … tandru , iubitor , cu o inima mare , ocrotitor , un sot , un tata , un bunic cum nu se poate descrie-n doar cateva cuvinte … Asa a fost timp de 56 ani , din care 54 ani de casatorie … A “plecat ” din aceasta lume lasand in urma dor , durere , lacrimi … asta a fost pe 14 iulie 2016 , ora 2:24 noaptea … dar il simt mereu cu si alaturi de mine , iar cand am urmarit filmul faceam asemanari si deosebiri in mintea mea … Da , am fost iubita , adorata de sotul meu … el sarmanul era disperat ca daca ” pleaca ” cine va mai avea grija de mine …etc,etc. Multumesc mult … am o varsta inaintata , am 74 ani (in febr.daca apuc , voi face 75 ani ) , dar viata mea a fost minunata , de vis … mi-au ramas doar amintirile ….

  2. Nu Lily,nu-l vreau fara sub pt ca l-am vazut fara sub. Aștept nu-i problema,dar am crezut ca l-ai găsit cu o sub. buna.

  3. Buna Lily,a apărut rurouni kenshin the legene ends l-ai găsit să-l postezi?
    Te pup,un mare fan:*

    1. Il vrei postat fara subtitrare? Da, a aparut, insa astept o subtitrare buna. Dupa aceea e nevoie de timp de tradus. Nu e asa usor 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *