Alte seriale asiatice

11 thoughts on “Alte seriale asiatice

  1. M-am tinut de cuvant si am vazut serialul taiwanez Ring ring bell. Mi-a placut si va multumesc frumos! Oare ce incep acum?

    1. Sa indraznesc o recomandare? “Moon river” sau proaspat terminatul “The eternal love”.

  2. Mi-a placut ! Multumesc, ptr munca depusa! Permiteti-mi sa va urez intregii echipe Sarbatori Fericite, binecuvantate cu Sanatate, Dragoste, Armonie si Prosperitate!

    1. Nu stiu exact ce v-a placut, dar ma bucur totusi ca v-a placut. Cat despre echipa, aici nu exista nicio echipa, sunt doar eu, Lilly 🙂 Sarbatori fericite va doresc si eu.

  3. Ceea ce faci este un lucru minunat. Ma pasioneaza filmele si istoria Coreei si in general Asia. Nu pot sa le vad numai in limba romana, asta pentru ca pe vremea liceului si a studentiei nu am avut unde invata engleza, faceam doar rusa si uneori franceza (optional). Multumesc. Mariana Pop

  4. Acum vad Crazy for palace. Iti multumesc foarte mult pentru acest serial. Excelent subiect si interpretare. Numai bine!

    1. Cu mare drag. Ma bucur daca-ti place. Pentru mine a fost o surpriza placuta acest serial. Nu eram obisnuita cu genul, dar m-a castigat de fan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *