BOYS LOVE (2006) japanese movie

Boys_love

 • Movie: Boys Love
 • Romaji: Boizu rabu
 • Japanese: ボーイズ ラブ
 • Director: Kōtarō Terauchi
 • Writer: Kōtarō Terauchi / Karoruko / Saki Senoo
 • Producer: Takashi Oohashi
 • Release Date: Nov. 24, 2006
 • Runtime: 90 min.
 • Country: Japan

boys_love1
Pentru a-si face meseria de reporter la o revista, Taishin Mamiya (Yoshikazu Kotani) ii ia un interviu modelului Noeru Kisaragi (Takumi Saito). In ciuda atitudinii insuportabile a lui Noeru, un frumos tablou al lui reprezentand oceanul, il determina pe Mamiya sa-l invite pe Noeru sa ia masa impreuna. Cei doi se intalnesc la restaurant, dar in timp ce se afla la toaleta, Noeru ii face avansuri sexuale lui Mamiya. In dimineata urmatoare, cineva de la agentia lui Noeru suna la revista unde lucreaza Mamiya. “Reporterul dvs. a fost nepoliticos. Sa mearga si sa-si ceara scuze.” Cand Mamiya ajunge acasa la Noeru pentru a-si prezenta scuzele, il vede pe Noeru cu un barbat dubios. Mamiya este socat sa descopere in acel moment ca interesul lui fata de Noeru merge dincolo de simpla documentare pentru articol. El isi doreste cu adevarat sa-l cunoasca mai bine.
Boys_love_cast
ATENTIE! Filmul are ca tematica relatiile intre persoane de acelasi sex. Daca aveti o problema cu acest subiect, nu urmariti filmul.

 • SURSE DE VIZIONARE
  Sursa 1

  Sursa 2

  Sursa 3
  Click aici

Boys.Love2

11 thoughts on “BOYS LOVE (2006) japanese movie

 1. offfff de ce asa sfarsit? iti multumesc mult Lili pt traducere si multumesc mult persoanei care mi l-o recomandat, va pup!!!

 2. Superb, un film cu o poveste deosebita si frumoasa de dragoste. Finalul filmului ne arata adevarata iubire, gelozia este o mare boala, multe nenorociri s-au intamplat pe aceasta tema. O placere sa urmaresti pe parcursul filmului citate despre iubire, de la celebrii oameni literari ai epocii. Interesant scenariu,interpretarea actorilor si carisma lor m-au cucerit. Am mai urmarit filme gen Boys Love, dar total diferit de acesta, are ceva mai aparte, multa sensibilitate, care sincer m-a impresionat mult si cum s-a mai spus in comentarii, povestea lor ma va urmari mult timp. Multumesc mult draguta mea Liliana Matei pentru efortul si munca sa traduci pentru noi astfel de filme frumoase si impresionante, iti doresc numai bine si multa sanatate.

 3. Mersi Lily ,si genul acesta e la fel de interesant si sensibil ca si cele normale

 4. ooo, Lilli si Top, am vazut un film foarte frumos. Dupa primele secvente sa zic “tari”, s-a transformat intr-o splendida poveste de iubire, sensibila si delicata.Nu m-a deceptionat nici sfarsitul.O sa ma “urmareasca” mult timp acest film, mi-a placut mult de tot. Multumesc foarte frumos.

  1. Ma bucur mult ca ti-a placut. Pentru mine e probabil cel mai frumos film din genul asta, daca intelegi despre ce e vorba, evident. Boys love si Formula 17 sunt de departe preferatele mele. Iar Takumi Saito… my guilty pleasure. 3:)

 5. in nici un caz nu ma gandeam la sfarsitul asta trist…iar maximele de pe parcurs trebuie scrise si retinute….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *