SEVEN DAYS: Friday – Sunday (2015) japanese movie

seven_days_poster

 • Movie: Seven Days: Friday – Sunday
 • Romaji: Sebundeizu FRIDAY→SUNDAY
 • Japanese: セブンデイズ FRIDAY→SUNDAY
 • Director: Kenji Yokoi
 • Writer: Benio Tachibana (manga), Rihito Takarai (manga), Natsuko Takahashi
 • Release Date: July 4, 2015
 • Runtime: 82 min.
 • Genre: Based on a Comic / Gay
 • Country: Japan

Seven_Days-_Friday-Sunday
Touji Seryou e elev in primul an de liceu si e un tip foarte popular. E binecunoscut faptul ca Touji Seryou este dispus sa iasa cu oricine isi marturiseste sentimentele pentru el intr-o zi de luni, dar se va desparti de acea persoana pana duminica.
Yuzuru Shino e elev in anul III de liceu, in aceeasi scoala cu Touji. Desi e un baiat chipes, toate prietenele pe care le-a avut au sfarsit prin a-l parasi. Yuzuru Shino incepe sa devina curios in privinta lui Touji Seryou. Intr-o zi, mai in gluma, mai in serios, Yuzuru Shino ii cere lui Touji Seryou sa iasa impreuna.
seven_days_cast

ATENTIE! Filmul are ca tematica relatiile intre persoane de acelasi sex. Daca aveti o problema cu acest subiect, nu urmariti filmulul.
ATENTIE!
Acest film este continuarea filmului care poate fi vizionat AICI !

 • SURSE DE VIZIONARE
  Sursa 1

  Sursa 2

7 thoughts on “SEVEN DAYS: Friday – Sunday (2015) japanese movie

 1. Draga Lily iti multumesc mult , este a doua oara cand il revad! Imi place ca esti genul de persoana care traduce orice film si serial fara a fi deranjata de persoanele cu acelasi sex!
  P.S. Vreau sa iti recomand un serial de tradus, care mie mi-a placut enorm! Sunt ferm convinsa ca stii de serial, simt ca il ai in plan:))) “Addicted” se numeste.

  1. Nu doar ca nu ma deranjeaza filmele cu acest subiect, dar sunt chiar printre preferatele mele si nu am nicio problema sa spun asta. De “Addicted” stiu, am vreo 2 episoade traduse, dar e cam problematic de tradus deoarece subtitrarea in engleza e cam proasta si decalata, e mult de “puricat” la ea. In plus, am inteles ca se termina cam in coada de peste si chestia asta m-a descurajat un pic si m-a facut sa-l las deoparte pentru moment. Vom vedea ce va fi pe viitor, poate il voi relua la un moment dat si il voi continua.

   1. Eu sper la sezonul 2 la Addicted, nu are cum sa fie asa finalul! In orice caz, te voi urmari mereu pt k ador ce filme si seriale alegi, spor la lucru!

 2. Este al doilea film urmarit pe aceasta tema si mi-a placut. foarte bun scenariu si cei doi protagonisti ne-au transmis grozav sentimentele lor. Inteleg perfect pe cei care iubesc in felul acesta si cinste scenaristului pentru ca a stiut cum sa ne faca a intelege ce inseamna dragostea, indiferent de care latura este. Mi-a placut cum ne-a prezentat lupta interioara a fiecaruia, nu este usor sa-ti dezvalui sentimentele, nu stii cum esti perceput. Minunat film, m-a marcat placut. Multumesc draga si scumpa Liliana Matei pentru postare superbelor proiecte si multumesc de mii de ori pentru frumoasa traducere. Multumesc pentru ca ne pui la dispozitie mai multe surse, pot urmarii si dupa telefon mobil se vede perfect, cu o claritate exceptionala. Multumesc pentru traducerea minunatului film, multi, multi pupici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *