CASTAWAY ON THE MOON (2009) korean movie

castaway-poster

 • Titlu: Castaway on the Moon (English title) / Mr. Kim’s Floating Story (literal title)
 • Titlul romanizat: Kimssi Pyoroogi
 • Hangul: 김씨표류기
 • Regia: Lee Hae-Jun
 • Scenariul: Lee Hae-Jun
 • Data lansarii: 14 mai 2009
 • Durata: 119 min.
 • Genul: Romantic / Aventura / Comedie / Film premiat
 • Tara: Coreea de Sud

Castaway1
Kim Seung-Keun (Jung Jae-Young) sta pe marginea unui pod, deasupra raului Han. Este ingropat in datorii si e gata sa-si puna capat vietii. Sare de pe pod dar, spre ghinionul (sau norocul) lui, este purtat de apa pana pe o insula din apropiere. La inceput, dl. Kim cauta orice modalitate de a scapa de pe acea insula. Dupa cateva zice insa, incepe sa se obisnuiasca cu existenta lui solitara si incepe sa se acomodeze cu mediul primitiv de pe insula.
Intre timp, o tanara antisociala pe nume Kim Jung-Yeon (Jung Ryeo-Won) sta izolata in camera ei, dependenta de lumea virtuala. Ea n-a mai iesit din casa de 3 ani, si nici n-are de gand sa iasa prea curand. Seara, cand Jung-Yeon isi termina de actualizat blogul de pe reteaua Cyworld, se dedica hobby-ului ei, acela de a fotografia Luna. Intr-una din seri, ea observa cuvantul “HELP” scris pe nisipul insulei din apropiere. Apoi observa un barbat ciudat care umbla de colo-colo pe insula si Jung-Yeon crede ca are de-a face cu un extraterestru si decide sa-l contacteze…
Castaway_cast

 • SURSE DE VIZIONARE
  Sursa 1
  Partea 1

  Partea 2

  Sursa 2
  Partea 1

  Partea 2

  Sursa 3
  Click aici

1 thought on “CASTAWAY ON THE MOON (2009) korean movie

 1. Castaway on the Moon? Mi-a placut foarte mult. Comic si trist! Nimeni nu te aude, nimeni nu te asculta, ai probleme ? Toti zambesc si trec pe langa tine. Ajutor?! Totul este inutil. Esti un naufragiat… si tu totusi vrei inapoi in civilizatie! Trist! Aduni “gunoiul” si incepi sa-ti revii singur-singurel si culmea te si descurci…dar este “plictiseala perfecta”!
  Altii aleg “singuratatea perfecta” in mijlocul civilizatiei. Tot la fel de trist. Desi pare o situatie fara iesire nu este fara speranta, se simte pe tot parcursul filmului, trebuie sa fie BINE!
  Descoperirea naufragiatului ? Societatea te-a gasit, te-a pedepsit, ti-a luat tot, te-a ajutat si te-a parasit. Ajungi de unde ai plecat, la cladirea 63. Pana la urma ce te salveaza, un simulacru de raid aerian. Ironie perfecta!
  Cataway este o paralela ingenioasa intre “civilizatie” si “singuratatea perfecta”.
  Mi-a placut foarte mult. Filmul este genial!
  Multumesc frumos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *