10 thoughts on “BIG BANG – Secret Big Bang

 1. Mulțumesc frumos, am ras în hohote, ești superbă Liliana ca ai tradus aceasta parodie. Surpriză mare ;)))

  1. Nicio supriza. Big Bang sunt marea mea iubire. Incerc sa traduc tot ce pot cu ei. Parodia asta e preferata mea. Voi incerca sa tradus toate parodiile facute de ei, doar e cam greu sa-mi gasesc “materie prima” de calitate. Fiind destul de vechi clipurile, calitatea lor e destul de proasta.

 2. Băieții au parodiat superb iar pentru traducătoare am o simpatie uriașă! Mulțumesc Liliana din nou și din nou pentru munca ta extraordinară și sper să știi că deși nu te cunosc personal prin proiectele tale am impresia că te știu de o viață și de fiecare dată când urmăresc un serial sau un clip tradus de tine descopăr încântată un crâmpei din sufletul tău frumos! Acum urmăresc un alt serial superb tradus de Lilly Top ” Angel Eyes “și am o altă oportunitate de a-ți mulțumi să te îmbrățișez, chiar și virtual! Îți doresc o viață frumoasă în continuare!

  1. Multumesc mult. <3 Iti doresc numai bine si sa ai un an pe masura asteptarilor tale.

 3. Cat am putut sa rad din nou si iara! Ai facut o treaba minunata cu traducerea! Multumesc frumos!

 4. O incantare sa-i urmaresti pe cei mai frumosi si talentati baieti, am vazut parodia de multe ori, adevarat pe site tau traducerea si imaginea sunt de mare calitate. Interpretarea simpaticilor baieti foarte buna, am ras la toate scenele exact ca la prima vizionare, o mai vad de mai multe ori si aceeasi placere si amuzament o sa-l am. Frumosi baieti, T.O.P. este mai frumos ca o fata, de talent ce sa mai zic, este grozav de bun. Minunat, minunat, multumesc Liliana Matei pentru postarea si traducerea frumoasei si amuzante parodii, tot respectul pentru munca care o faci , esti profesionista draga mea stii sa faci o traducere de calitate si adaptarea la fel de bine, multi pupici, o seara placuta!

 5. …l-am vazut o data, de doua ori, de trei ori…mor dupa ei….mai sunt si alte parodii, ne mai bucuri, Liliana Matei, cu vreo una? pentru cea de azi iti multumesc o data, de doua ori, de trei ori…

  1. Din pacate, la celelalte parodii, atat calitatea video cat si traducerile in engleza sunt foarte proaste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *